Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η ΔΕΣΠΟΙΝIΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡ ΤΟΜΑ

Η πλοκή διαδραματίζεται σε συμβολαιογραφικό γραφείο που το διευθύνει ένας ανάποδος και μουρτζούφλης συμβολαιογράφος κάπου στο Παρίσι.

Υπόθεση: Μια μέρα, μετά το πέρας της εργασίας και αφού όλοι φεύγουν, μένει στο γραφείο μια υπάλληλος - η φλύαρη και παμπόνηρη Αλίκη που συνήθως φεύγει τελευταία.
Ο συμβολαιογράφος περίμενε έναν τελευταίο πελάτη. Η Αλίκη πάει στο γραφείο και βλέπει το αφεντικό της μαχαιρωμένο στη πλάτη! Λιποθυμά και μόλις συνέρχεται καλεί την αστυνομία.
Όταν φτάνει ο επιθεωρητής η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ήταν ένα παλιό αμόρε της και αρχίζει να αραδιάζει "άπλυτα" της νεότητας που εκνευρίζουν τον γκρινιάρη επιθεωρητή. Σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν το πτώμα!
Και ενώ τα πράγματα ήταν ήδη μαύρα για την Αλίκη, μπαίνει στο γραφείο ο συμβολαιογράφος...
Η γλωσσού Αλίκη θα βαλθεί να αποδείξει ότι πτώμα υπήρξε...
 

Θέατρο της Τετάρτης 1967.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Σκούντζου, ΄Ιλια Λυβικού, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Σκιαδάς, Τάσος Παπαδάκης, Γιώργος Χριστόπουλος, Κώστας Ρηγόπουλος , Νίτα Παγώνη. .



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω την ηχογράφηση αυτή εδώ και αιώνες. Θυμάμαι πόσο σκέρτσα και χαριτωμένη ήταν η Λιβυκού. Αλλά και η Στυλιανοπούλου πόσο καλή...στριμμένη! Ευχαριστούμε!!!