Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΟΜΗΡΟΥ "ΙΛΙΑΣ"

Ομήρου «Ιλιάς». Το Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 μεταδίδει το ομηρικό έπος, στη μετάφραση του Δημήτρη Μαρωνίτη, όπως παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτιρίου Τσίλλερ, τη θεατρική περίοδο 2010-2011.
Τις 24 ραψωδίες της «Ιλιάδας» απέδωσαν σε πρωτότυπη σκηνική εκδοχή 24 από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς με τη συμβολή εξίσου σημαντικών καλλιτεχνών στη σκηνοθετική επιμέλεια και τη μουσική.
Από την Κυριακή 18 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ από το Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και 95,6.

6 σχόλια:

miss_icetea είπε...

Τι ωραίο !! Πώς μπορώ να το κατεβάσω; Η μαμά μου λατρεύει τον Όμηρο αλλλά δεν μπορεί να διαβάσει.. Θα χαρεί πολύ ,το ίδιο και εγώ !!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να ηχογραφούμε την Ιλιάδα και όχι την Ζατέλη, που έχει ανέβει στο Internet;

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να ρωτήσω αν η παρουσίαση αυτή της Ιλιάδας θα καταγραφεί για να ανέβει στο blog; Ειναι ενα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό αρχείο, που θα έπρεπε να υπάρχει για να ανατρέχουμε όσοι θέλουμε!

Ανώνυμος είπε...

Θα με ενδιέφερε και μένα πάρα πολύ! Θα τις ανεβάσετε αλήθεια;; Την περασμένη Κυριακή 18/03, από λάθος, αντί να μεταδοθεί η ραψωδία Α με την Λυδία Κονιόρδου, μεταδόθηκε η Μ με την Θέμιδα Μπαζάκα. Σήμερα, δυστυχώς έχασα την εκπομπή, ωστόσο στο ημερήσιο πρόγραμμα του Τρίτου Προγράματος δεν αναφερόταν η μετάδοση...Ξέρει κάποιος τι έχει συμβεί και αν θα συνεχιστούν οι μεταδόσεις κανονικά; Ευχαριστώ θερμά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας! Ευχαριστώ πολύ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!! Μεγάλη χαρά!!