Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ 1"

                                             ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
Αγαπητοί φίλοι του Θεάτρου στο Ραδιόφωνο. Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, που μπορούμε και ικανοποιούμε την επιθυμία ενός ξεχωριστού θεατρόφιλου μα και συλλέκτη έργων. Αγαπητέ Σείριε σ' ευχαριστούμε κι απ' αυτήν τη θέση για το δωράκι σου και είμαστε σίγουροι ότι κι άλλοι φίλοι θα απολαύσουν το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο των Μινωτή - Παξινού στο έργο του Ίψεν


5 σχόλια:

Seirios είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Έχω αρχίσει να αισθάνομαι άβολα, καθώς ό,τι κι αν ζητάω αμέσως το αναρτάτε. Με κακομαθαίνετε… αλλά παράλληλα με «ταΐζετε» με τις καλύτερες θεατρικές συμπράξεις!

***Μικρό σχόλιο***
Χτες κοίταζα τους δίσκους μου και νομίζω ότι έχω κάποια αξιόλογα πράγματα τα οποία πιθανόν να σε ενδιαφέρουν (ή κι οποιονδήποτε άλλο αναγνώστη τούτου του blog!). είναι ένας έμμεσος τρόπος να «βγάλω» την υποχρέωση έναντι των όσων μας έχεις προσφέρει απλόχερα!

Ενδεικτικά σου αναφέρω κάποια πράγματα που θεωρώ πιο σπάνια προς την εύρεση τους.

Έχω στην κατοχή ό,τι σχετίζεται με την θεατρική αποτύπωση της (φωνής) Έλλης Λαμπέτη! –Αποτελεί την μεγάλη μου θεατρική αγάπη!-

Μιαν εξαιρετική ερμηνεία της μεγάλης Ασπασίας Παπαθανασίου στο ρόλο της Μήδειας, με σχόλια του Γεωργουσόπουλου (Κ.Χ. Μύρη).

Κάποιοι δίσκοι με τους Μινωτή και Παξινού σε κορυφαίους ρόλους για την καριέρα τους καθώς και ορισμένους δίσκους με το Μάνο Κατράκη.

Στον αντίποδα, βρίσκονται ορισμένοι δίσκοι με τραγούδια παραστάσεων που ερμηνεύονται από τους ίδιους τους ηθοποιούς! (ναι ναι, συλλέγω και τέτοιους δίσκους!)

Μη διστάσεις να ζητήσεις κάτι ή να ρωτήσεις αν τυχόν έχω στην κατοχή μου! [«ρωτώντας βρίσκεις θησαυρό!» έτσι έλεγε ο παππούς μου!]

--μικρό σχόλιο είπα να κάνω, σεντόνι μου βγήκε!--

Mariela είπε...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

IZA είπε...

ΜΑΡΙΕΛΑ ευχαριστούμε. Ελπίζω να βρίσκεις ενδιαφέροντα τα δωράκια μας. Καλορίζικο και το καφενείο σου. Δε σε ξέχασα, απλώς ήμουν λίγο πηγμένη τον τελευταίο καιρό.

IZA είπε...

Αγαπητέ μας Σείριε, είναι αλήθεια ότι από διαίσθηση πιστεύαμε πως κάτι καλό "'έκρυβες". Πολλά το υποδήλωναν! Συγχαρητήρια για την εκπληκτική συλλογή σου! Ξεχωρίζει η ολοκληρωμένη, αν καταλάβαμε καλά, συλλογή με την Έλλη Λαμπέτη. Ανεκτίμητος θησαυρός! Σίγουρα θα έρθουμε "συνδαιτυμόνες" σύντομα.
Ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος φίλος του Θεάτρου στο Ραδιόφωνο να μη διστάσει μια στιγμή να ζητήσει το όποιο έργο. Η χαρά μας θα είναι να το έχουμε και να το ανεβάσουμε.
Σε καληνυχτούμε και σου ευχόμαστε καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο αρχείο με λίγο διορθωμένο ήχο βρίσκεται εδώ:
https://rapidshare.com/files/4210707983/ibsenvrikolakes1edit.zip