Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ





The Affair at the Bungalow

Την τελευταία ιστορία θα πει η όμορφη ηθοποιός της παρέας η Jane Helier αφού πρώτα ενημερώνει πως έχει αλλάξει τα ονόματα των προσώπων.

Υπόθεση: Μια ηθοποιός η Mary Kerr ευρισκόμενη σε τουρνέ ενημερώνεται από την αστυνομία πως πιάστηκε ο νεαρός που διέρρηξε τη μονοκατοικία που διέμενε και έκλεψε τα χρυσαφικά που βρήκε σε αυτό.
Ο άνθρωπος αυτός δήλωσε πως είναι συγγραφέας και ονομάζεται Leslie Faulkener. Παραδέχτηκε πως βρέθηκε στο σπίτι της ηθοποιού αλλά πήγε εκεί αφού πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε στείλει σε αυτήν ένα σενάριο του και στην συνέχεια έλαβε επιστολή της για να την συναντήσει στην συγκεκριμένη διεύθυνση.
Η Mary Kerr δηλώνει άγνοια για το όλο περιστατικό αν και υποτίθεται πως η ίδια είχε κάνει την καταγγελία στην αστυνομία.
Τα πράγματα μπερδεύονται όταν αποκαλύπτεται ότι η μονοκατοικία ήταν ερωτική φωλιά και ανήκει στον Sir Herman Cohen που διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Mary Kerr παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Claude Leeson.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Μουαϊμης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ανδριανή Μαλένη, Ανδρέας Βασιλείου, Γιάννης Κωμοδρόμος, Ελένη Καούλα, Μάχη Συρράκου Καζαμία. 


Δυστυχώς το έργο μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο του ΡΙΚ με πρόβλημα στον ήχο. Μπορείτε να το ακούσετε αλλά με τον ήχο κάπως χαμηλωμένο. 

Δυστυχώς τα άλλα δυο έργα The Blue Geranium και The Companion δεν πρέπει να υπάρχουν στο αρχείο του ΡΙΚ και πιθανότατα δεν θα μεταδοθούν. 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω πολύ του συντελεστές αυτής της ιστοσελίδας για την ανέξοδη και ποιοτικότατη ψυχαγωγία που μας προσφέρουν! Υποθέτω ότι όπως κι εγώ εκατοντάδες άλλοι αναγνώστες-ακροατές επισκέπτονται αυτό το μέρος για να περάσουν κάποιες ευχάριστες στιγμές κι ας μην υπάρχουν σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις. Ευχαριστούμε!