Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ



ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 29ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 

Το ΝΠ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει για 29η χρονιά τους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, στους οποίους μπορούν να λάβουν μέρος Ερασιτεχνικά Σχήματα από όλη την Ελλάδα. 
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 17, είσοδος από πλ. Αγ. Γεωργίου), το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου 2015. Η προκριματική επιτροπή θα επιλέξει τις συμμετοχές σας και τέλος, η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει όσους διακριθούν στις διάφορες κατηγορίες.

Οι θίασοι που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2015 (ημ/νια κατάθεσης) στο γραφείο του Προέδρου του Ν.Π. κου Δημήτριου Καντιώτη, αποστέλλοντας σε ηλεκτρονική μορφή τα παρακάτω:
1.      Όνομα υπεύθυνου και τηλέφωνα (σταθερό και κινητό δύο υπευθύνων)
2.      Ιστορικό θεατρικής ομάδας (επωνυμία, φορέας, email,δημιουργία, στόχοι, σκοπός)
3.      Άδεια συγγραφέα, Μεταφραστή, Διασκευαστή (επικοινωνείτε στην Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων με τον κο Μάρη στα τηλ. 210-3310521, 210-3232858, και με την κα Κουρπά για τα πνευματικά δικαιώματα των ξένων δημιουργών (Σ.Ο.Π.Ε.) στα τηλ. 210-6857481, 210-6857498)
4.      Θεατρικό έργο (τίτλος, υπόθεση, διάρκεια, διάλειμμα)
5.      Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
6.      Συντελεστές, Διανομή ρόλων (αριθμός συντελεστών, ηθοποιών, σε πεζά γράμματα)
7.      Φωτογραφίες και dvd από παράσταση ή πρόβα
8.      Μακέτα σκηνικών-κοστουμιών (φωτογραφίες ή σκίτσο)
9.      Πρόγραμμα και αφίσα
Τα θεατρικά σχήματα θα ενημερωθούν μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 για τα αποτελέσματα της προκριματικής διαδικασίας.
Με την συμμετοχή μας σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δεν προβάλλουμε την προσωπική μας φιλοδοξία, άλλωστε όλοι έχουμε βιοποριστικό επάγγελμα. Με την συμμετοχή μας σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ικανοποιούμε την ανάγκη μας για αποδοχή και συντροφικότητα, μαθαίνουμε τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους, μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε, να μοιραζόμαστε και να δημιουργούμε χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις.
Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε το ερασιτεχνικό θέατρο, ένα θεσμό, ο οποίος καθιερώθηκε και παραμένει στο Δήμο μας από τη δική σας αγάπη και συμμετοχή.
Καλή Επιτυχία & Καλή Συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: