Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΕΝΟΥ



Υπόθεση:
Ο Παύλος Αλεξίου νοικιάζει ένα από τα δωμάτια στο σπίτι του  κ. Θάνου που μένει με τις κόρες του Χριστίνα και Άννα. Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα γνωρίσει το χαρακτήρα του καθενός και θα ακούσει τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους. 


Ο Κώστας Σιμενός (Σημαιόπουλος) γεννήθηκε στο Αίγιο και φοίτησε στο οικονομικό και πολιτικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην Αθήνα τελείωσε τη δραματική σχολή του Εθνικού Ωδείου και συνέχισε τέσσερα χρόνια στο Παρίσι, όπου εργάστηκε κι έκανε μαθήματα υποκριτικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Εκεί, ξεκίνησε και τη συγγραφική του δραστηριότητα γράφοντας ένα μυθιστόρημα.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικά έργα, ενώ πήρε και κρατικό βραβείο για το θεατρικό του έργο, "Ένα δωμάτιο ευκαιρίας" που ανέβηκε στο δημοτικό θέατρο Πειραιώς.

Έκτοτε, συνεχίζει, ανελλιπώς μέχρι σήμερα, τη καλλιτεχνική του παρουσία ως ηθοποιός και σεναριογράφος, ενώ αρθρογράφησε κατά διαστήματα και σε Αθηναϊκές εφημερίδες.

Έγραψε πολλά σενάρια για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, μέρος των οποίων, όπως η "Χειμερινή έξοδος", οι "Επαγγελματίες" κ.ά., γυρίστηκαν και παίχτηκαν σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια.

Για το ραδιόφωνο
Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάνια Σαββοπούλου, Γρηγόρης Βαφειάς, Χρίστος Πολίτης, Ελένη Ράντου, Σοφία Χάνου, Τρύφων Καρατζάς,




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μελαγχολικό αλλά αληθινό

Μάρσια από Αγγλία

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και επαυξάνω με την Μάρσια.

Εργο με κορφετούς διαλόγους, που στάζει η αλήθεια απο μέσα του.


"Ζούμε σε μια κοινωνία ανήθικη που το παίζει ηθικιά με την αλήθεια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του καθενός"

Απο τα καλυτερα ελληνικά εργα που εχω ακουσει μαζι με τους "φίλους" του Κώστα Μουρσελά και την "Εθνική Γιορτή" του Μάριου Ποντικα.

Γιώργος Τσομπανίδης 30 ετών