Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝΛΙ ΤΟΥ ΖΑΝ ΑΝΟΥΙΓ




Γράφτηκε από τον Jean Anouilh το 1941 και είχε τον τίτλο Le Rendez-vous de Senlis. (Dinner with the Family 1959 και 1962 για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο)

Υπόθεση: Το έργο αφορά τον Georges Delachume, ένα νεαρό άνδρα με πολύ μεγάλη γοητεία και ελάχιστους ενδοιασμούς. Ο George είναι παντρεμένος με μια πλούσια, υστερική σύζυγο. Ζουν στην πολυτέλεια του Παρισιού και τα κοσμικά αγαθά τους απολαμβάνουν από κοινού με τους γονείς του  George,  τον  καλύτερο του φίλο Ζακ και τη γυναίκα του Ζακ τη Barbara.
Στη ζωή του George έρχεται η Isabelle, μια ήσυχη νεαρή κοπέλα, ανοιχτόκαρδη, χωρίς την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων χαρακτήρων που μέχρι τώρα τον περιστοιχίζουν. Ο George εντυπωσιάζεται και το μόνο που σκέφτεται πλέον είναι το πως θα ήταν να ζει κανείς μια απλή ζωή, φυσικά με την Isabelle.
Κάποια στιγμή της ζητάει να δειπνήσουν στο σπίτι του μαζί με τους γονείς του και εκείνη δέχεται. Ο George πρέπει να βρει ένα σπίτι, υπηρέτες και ψεύτικούς γονείς. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφτεί και τώρα το παρόν και το μέλλον φαίνονται αβέβαια ...

Παίζουν οι ηθοποιοί:Χριστίνα Κουτσουδάκη, Γιώργος Ζαχαριάδης, Ευάγγελος Κολώνας, Πέτρος Φώσκολος, Σούλα Αθανασιάδου, Σόφη Μυρμηγκίδου, Μάκης Ρευματάς, Βασίλης Μητσάκης, Νανά Νικολάου, Μαρία Μαρτίκα, Βούλα Χαριλάου, Γιάννης Στρατάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: