Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ

 Ιστορία μυστηρίου με τον Σέρλοκ Χόλμς

Αγαπητοί φίλοι του ραδιοφωνικού θεάτρου, καλησπέρα σας. Απόψε διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μια ιστορία μυστηρίου, που ανέλαβε να εξιχνιάσει ο δαιμόνιος Σέρλοκ Χόλμς.
Έναν καυγά, ξημερώματα Χριστουγέννων ανάμεσα σε έναν γηραιό κύριο και μια παρέα από νταήδες, έτυχε να παρακολουθήσει ο θυρωρός του Σέρλοκ Χόλμς, καθώς περνούσε από το σημείο. Για κάποιους λόγους , οι αντιμαχόμενες πλευρές διαλύθηκαν και έμειναν στα αζήτητα της μάχης....ένα καπέλο και μια χήνα! Αρχικά ο Χολμς χαλαρός "εκπαίδευε" το μυαλό του, παρατηρώντας το τσαλακωμένο καπέλο,που του παρέδωσε ο θυρωρός. Το ενδιαφέρον του ωστόσο εκτινάχθηκε,όταν ο θυρωρός τού έφερε ένα γαλάζιο πετράδι, που βρέθηκε μέσα στο στομάχι της χήνας!
Μ. Βακούσης
Αρκετά μέχρι εδώ, φίλοι μου. Κλείστε τα φώτα, ανάψτε κανένα κεράκι, βάλτε ένα ποτό ή αν προτιμάτε ένα τσάι, ξαπλώστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και απολαύστε την ακρόαση!
Το ηχητικό αρχείο προέρχεται από μετάδοση του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2, όταν ο σταθμός το 2010 άρχισε σειρά τέτοιων εκπομπών της παγκόσμιας αστυνομικής λογοτεχνίας. Δυστυχώς ο κύκλος αυτός έκλεισε γρήγορα 
Διαβάζει πολύ εκφραστικά ο ηθοποιός Μάνος Βακούσης




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αστυνομικό!!Ανεβάστε και άλλα!!

Ανώνυμος είπε...

μου άρεσε πολύ

Μάρσια από Αγγλία

Ανώνυμος είπε...

poly wraio 8a h8ela ki alla!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να ακούσουμε παλιές αγαπημένες θεατρικές παράγωγες αλλά και νεότερες!!!