Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ




The Blood-Stained Pavement

 Η επόμενη ιστορία συνέβη και αυτή στην Cornwall στο γραφικό χωριό Rathole και την αφηγείται η καλλιτέχνης - ζωγράφος Joyce Lemprière.

Υπόθεση: Μια μέρα η Joyce έχει επιλέξει να ζωγραφίσει το Polharwith Arms. Κάποια στιγμή κοντά στο σημείο που κάθεται έρχονται με διαφορά λίγων λεπτών δυο αυτοκίνητα. Στο πρώτο είναι ένα ζευγάρι ο Denis και η Margery. Στο δεύτερο είναι μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα η Carol. Ο Denis αναγνωρίζει την Carol και την συστήνει στη γυναίκα που συνοδεύει ως μια παλιά καλή φίλη.
Όσο η Joyce ζωγραφίζει ακούει τη συζήτηση των τριών προσώπων. Θα νοικιάσουν ένα ταχύπλοο για να κάνουν μπάνιο σε μια κοντινή σπηλιά. Η Carol δέχεται αλλά θα έρθει μόνη της επειδή αντιπαθεί τις μετακινήσεις με  πλοιάρια.
Το ίδιο απόγευμα η Joyce επιστρέφει στο ίδιο σημείο για να συνεχίσει το έργο της. Μετά από λίγο διαπιστώνει πως αντιγράφοντας πιστά ότι βρίσκεται απέναντι της έχει ζωγραφίσει και κάποιες κηλίδες αίματος στο απέναντι πεζοδρόμιο.  

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νεόφυτος Νεοφύτου, Λίνα Ζένιου Παππά, Κώστας Δημητρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μάχη Σειράκου Καζαμία, Θεόδουλος Μωρέας.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη σπουδαία ψυχαγωγία που μας παρέχετε και μάλιστα δωρεάν! Νιώθω ως ελάχιστη υποχρέωση μου να εκδηλώσω μέσω του σχολίου αυτού την ευχαριστία μου! Σας εύχομαι υγεία και να συνεχίσετε το σημαντικό έργο σας!