Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ




Ingots of Gold
Αυτή την Τρίτη είναι η σειρά του Raymond West να διηγηθεί την ιστορία που έζησε.
Υπόθεση: Είναι κάτι που συνέβη πριν δυο χρόνια όταν ο Raymond κατά την εορτή του Πάσχα βρέθηκε στην Cornwall καλεσμένος του John Newman με τον οποίο είχε γνωριστεί κοντά τότε. Ο Newman ήταν ένας πλούσιος που αγόρασε τα δικαιώματα για να ψάξει για ένα θησαυρό που σύμφωνα με φήμες βρισκόταν σένα παλιό ναυάγιο πλοίου της Ισπανικής Αρμάδας.
Ο Raymond ταξιδεύοντας με τρένο για το Polperran όπου βρισκόταν το σπίτι του Newman βρέθηκε τυχαία να συνταξιδεύει με τον αστυνομικό επιθεωρητή Badgworth τον οποίο γνώριζε από παλιά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου ο επιθεωρητής είπε στον Raymond πως ερευνά το πρόσφατο ναυάγιο του πλοίου RMS Otranto. Το πλοίο αυτό βυθίστηκε και το πολύτιμο φορτίο του δεν βρέθηκε παρά τις έρευνες που έγιναν.
Φτάνοντας στο Polperran αντιλαμβάνεται πως οι ντόπιοι θεωρούν παρείσακτο όποιον φτάνει στην περιοχή τους με σκοπό να ερευνήσει του θρύλους που αναφέρονται σε ναυάγια και θησαυρούς. Ο Newman είναι καθησυχαστικός....

Για το ραδιόφωνο

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νεόφυτος Νεοφύτου, Λίνα Ζένιου Παππά, Κώστας Δημητρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Θεόδουλος Μωρέας, Μάχη Σειράκου Καζαμία.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: