Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΝΙΟΥ




Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. 
Στην κωμωδία που θα ακούσουμε σήμερα πρωταγωνιστούν ο κύριος Πανάγος Κλάπας  και οι χαριτωμένες κόρες του Καίτη, Ζωούλα και  Λίτσα.

Υπόθεση: Ο Πανάγος Κλάπας που διατηρεί ένα από τα πιο δραστήρια μεσιτικά γραφεία στην Κύπρο πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε από κοντά να διαπραγματευτεί την πώληση τριών οικοπέδων. Η κόρη του Καίτη είναι αυτή που θα τον αντικαταστήσει κατά την διάρκεια της απουσίας του βοηθούμενη από τον επί πολλά χρόνια έμπιστο υπάλληλο τον κ. Γιάγκο.
Ως πονηρός επιχειρηματίας ο κ. Κλάπας ζητά από την κόρη του όταν αυτός βρίσκεται στην Ελλάδα να του στείλει ένα τηλεγράφημα με το οποίο να τον ενημερώνει πως δήθεν εμφανίστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος θέλοντας να δείξει στους υποψήφιους αγοραστές ότι υπάρχει ανταγωνισμός.
Η Καίτη στέλνει πράγματι το τηλεγράφημα στον πατέρα της όχι όμως για τον δήθεν πελάτη αλλά για να του ανακοινώσει ότι τα οικόπεδα που αυτός θα διαπραγματευτεί τα πούλησε σε τιμή μεγαλύτερη από την προσδοκώμενη. Ο μεσίτης που περιμένει το ψεύτικο τηλεγράφημα δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό και φροντίζει ώστε οι αγοραστές από την Ελλάδα να τον ακολουθήσουν στην Κύπρο για τα τελικά συμβόλαια.....

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Ρουσάκης, Λουκία Αίμος, Μαρούσα Αβραμίδου, Πίτσα Αντωνιάδου, Νίκος Παντελίδης, Νικίας Νικολαϊδης, Γιάννης Χάννας, Τάκης Τσελέβας, Θεόδουλος Μωρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: