Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Το 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς θα ανεβάσει φέτος το θεατρικό έργο του Μολιέρου "Ο κατά φαντασίαν ασθενής".

Η Θεατρική ομάδα μας δούλεψε όλη τη χρονιά το έργο, και θα το παρουσιάσει την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 8:30 το βράδυ, στην θεατρική σκηνή του σχολείου μας.
Οι πρόβες γίνονταν κάθε Κυριακή απόγευμα.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Σοφία Κορογιάννου, Ελένη Βαμβίνη.
Σκηνικά και κοστούμια: Ελπίδα Βαρθολομάτου.

Παίζουν οι μαθητές: Κων/νος Μανιάτης, Πηγή Χριστοπούλου, Ελβισόνα Τζιονάι, Άγγελος Φιλιππής, Σταύρος Μελιδονιώτης, Ιωάννα Καραμήτρου,Μαρία Αντωνοπούλου, Φίλιππος Κωνσταντέλλος, Βασίλης Τσεμπερλίδης, Χρήστος Χριστόπουλος.
Είστε όλοι καλεσμένοι!



Την Τετάρτη 22 Ιουνίου έγινε η θεατρική παράσταση του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, με το έργο του Μολιέρου "Ο κατά φαντασίαν ασθενής". Ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας . Οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εισέπραξαν το αυθόρμητο και παρατεταμένο χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού. Ήταν χαρά και ανάταση για εμάς να βλέπουμε την δουλειά και τον κόπο μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς να ζωντανεύουν με τον καλύτερο τρόπο πάνω στην σκηνή του σχολείου μας, και τα παιδιά μας να λάμπουν και να καθηλώνουν με την παρουσία και το παίξιμό τους. Κάτι τέτοιες στιγμές μας κάνουν να νοιώθουμε πως είμαστε ευλογημένοι εμείς οι εκπαιδευτικοί. Τι μεγαλύτερο βραβείο υπάρχει για εμάς από τα λαμπερά, γελαστά πρόσωπα των μαθητών μας, τι πιο συγκινητικό από τα βουρκωμένα τους μάτια όταν μας λένε "Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να το ζήσουμε αυτό"!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας : Την Διεύθυνση του σχολείου μας για την ηθική στήριξη, τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική στήριξη, την κα Ελπίδα Βαρθολομάτου-Γεωργοπούλου για τα υπέροχα κοστούμια και τα σκηνικά, την κα Κων/να για το καταπληκτικό μακιγιάζ και γενικά όλους όσοι μας βοήθησαν.

Η παράστασή μας θα ξαναπαιχτεί τον Σεπτέμβρη, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας "Τροφώνια".


Οι υπεύθυνες καθηγήτριες,
Σοφία Κορογιάννου, Ελένη Βαμβίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: