Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Αγαπητοί φίλοι και φίλες του blog υπάρχει μια πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ θα διαθέτει με επιλογή από τον ακροατή (on demand) το σύνολο του ψηφιακού της αρχείου.
Ελπίζουμε ότι μέσα σε αυτή την απόφαση συμπεριλαμβάνεται και το αρχείο με τα Ραδιοθεατρικά έργα.
Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε τα έργα που έχουμε και υπάρχουν στο αρχείο αυτό μέχρι να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, μακάρι να γίνει αυτό. Παλαιότερα, είχε ξεκινήσει η αρχειοθέτηση του ραδιοφωνικού θεάτρου (το κοινό, για αρχή, έβλεπε μόνο συντελεστές, ημερομηνία κτλ, και, θεωρητικώς, εν καιρώ θα άκουγε και τις ηχογραφήσεις). Αφού έφυγε η εξαιρετική Αιμιλία Κτενά, όχι μόνο δεν προστέθηκαν οι ηχογραφήσεις, αλλά εξαφανίστηκαν και οι πληροφορίες σχετικά με αυτές (συντελεστές κτλ). Αμφιβάλλω, αλλά όσο ζω ελπίζω... Μακάρι!

NGS

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, οι όποιες υποσχέσεις μένουν στα χαρτιά. Αλλά είναι μάλλον αυτονόητο για τα ελληνικά δεδομένα. Αδίκως περιμένουμε να φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ που όλοι εμείς πληρώνουμε! Ο τομέας «On demand» στην ιστοσελίδα της παραμένει επιδεικτικά κενός. Το αρχείο από την άλλη παρέχει ελάχιστο ραδιοφωνικό υλικό… Τζάμπα αφαιρέθηκαν τα έργα από το blog. (Βέβαια ο διαχειριστής έπραξε άριστα προστατεύοντας την ύπαρξη του πολύτιμου για όλους εμάς blog. Στο μέλλον μπορεί οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ να θεωρήσουν πως δεν πρέπει τα ράδιο-θεατρικά να αναρτώνται στο διαδίκτυο. Ίσως προτιμούν να τα έχουν κλειδωμένα κάπου – τρομάρα τους!).