Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί φίλοι του Θεάτρου στο Ραδιόφωνο, μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ευχάριστες διακοπές. Εμείς είμαστε ήδη στο ακριτικό νησί της Σάμου και δροσιζόμαστε στα γαλανά του νερά. Κι όσο κι αν λένε ότι στις διακοπές ξεχνιέσαι και ξεχνάς, τέτοιους φίλους σαν εσάς δεν τους εγκαταλείπεις ούτε το καλοκαίρι. Έχοντας πάρει μαζί σου το θεατρικό αρχείο, λίγο χρόνο να αφιερώσεις έτοιμη η ανάρτηση. Λοιπόν απόψε ανεβαίνουν δύο έργα από την άποψη της εποχής εντελώς αντίθετα. Το πρώτο ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ του Ερρίκου Χάρτμαν σε ηχογράφηση του 1957 με τους Καρούσο, Χαλκούση, Χατζηαργύρη , Παπαμιχαήλ(σε μια από τις λίγες ραδιοφωνικές θεατρικές συμμετοχές) και το δεύτερο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του δικού μας Γιάννη Μαρή σε ηχογράφηση του 1981 με τους Κατσαδράμη, Βασιλάκου, Απέργη, Μ. Παπακωνσταντίνου και Μπάρκουλη(κι αυτός με ελάχιστες ραδοφωνικές παρουσίες). Οι συνειρμοί γύρω από τους τίτλους επιτρέπονται.
 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ και  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

6 σχόλια:

nikolaskoul είπε...

Ευχαριστώ πολύ, καλή μας ακρόαση!!!

antigonos είπε...

Αυτή η μεγαλοψυχία του μοιράσματος...
Ευχαριστούμε!

IZA είπε...

Αγαπητέ nikolaskoul όπως σου είπα κοίταξα στις καλοκαιρινές μου αποσκευές και βρήκα έναν κατάλογο αρκετών έργων με ατέλειες, τις οποίες τώρα θεραπεύω. Αύριο θα τον αναρτήσω, οπότε... Καληνύχτα

IZA είπε...

Καλώς όρισες antigonos στην παρέα μας. Η σχέση σου με το θέατρο μας κάνει να αισθανόμαστε τιμή για το πέρασμά σου από τη μικρή ραδιοθεατρική γωνιά μας.
Ευχαριστούμε για τον καλό σου λόγο και να ξέρεις ότι κάποιοι άλλοι ήταν και για μας οι οδηγοί.
Να 'σαι πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

nikolaskoul
Τι καληνύχτα αναμένω ξάγρυπνος την ανάρτηση του καταλόγου. Ευχαριστώ.

IZA είπε...

Αγαπητέ nikolaskoul, πίστεψέ με κάνω φιλότιμες προσπάθειες να αναρτήσω τον κατάλογο αλλά κάπου κολλάει. Τα vista του φορητού μου έχουν ένα office που εδώ στις διακοπές μου 'εληξε η περίοδος χάριτος και μου ζητάει το κλειδί του προιόντος. Δεν το 'χω όμως μαζί μου.Στο excel του lap top έχω τον κατάλογο και... ψάχνω για κομπιούτερ με vista στο χωριό... Υπομονή.