Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

"ΒΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΟΝΙ ΦΙΛΗΣΕ...

και κατουρημένες ποδιές" "Κι εγώ θα φιλήσω. Φέρτε μου κατουρημένες ποδιές..." Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ γαμπρού στην ομώνυμη κωμωδία του Ψαθά, που μας είναι πολύ γνωστή στην κινημαγραφική της εκδοχή. Εδώ σε ηχογράφηση του1980 τους ρόλους ερμηνεύουν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, η Σαμπάχ, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Βάσια Τριφύλλη, ο Μάρκος Λεζές και άλλοι ηθοποιοί. Τώρα είναι αλήθεια ότι το "καίω" λίγο αυτό το έργο, γιατί είχα κατά νου το χειμώνα να έκανα ένα αφιέρωμα σε έργα που έχουν κάνει καριέρα στο σινεμά με επιτυχία και έχουμε και την ραδιφωνική τους καταγραφή. Ίδομεν.
Μετά την καυστική σάτιρα του Ψαθά τι λέτε για ένα αστυνομικό; Πρόκειται για την ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ σε ηχογράφηση του 1972. Είναι ένα δυνατό έργο, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Στους βασικούς ρόλους εδώ ακούγονται οι Γ. Βουτσίνος, η Κατσ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nikolaskoul
Γλυκιά αναμονή όταν στο rapidshare μετράνε τα δευτερόλεπτα αντίστροφα. Ευχαριστώ.

IZA είπε...

Αγαπητέ nikolaskoul ανεβάζω τον κατάλογο που εδώ διαθέτω με την επισήμανση ότι είναι σε excel min vista. Θα διαπιστώσεις ότι αρκετά από τα έργα αυτού του dvd έχουν ανέβει. Επέλεξε από τα υπόλοιπα. Αν κάτι πάει στραβά με το αρχείο θα βρούμε άλλη λύση. Χαιρετώ πάω να μαζέψω κάπαρη.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα δεν ξέρω αν θα έχεις internet στα βραχώδη και ακαλλιέργητα εδάφη που φυτρώνει η κάπαρη, το μικρό "ρόδο" της Μεσογείου, πάντως κατέβασα τον κατάλογο σου και δεν έχω τα παρακάτω:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ΜΠΟΡΑ
Η ΠΩΛΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - Η ΠΑΛΙΟΓΛΩΣΣΑ-ΕΝΑ ΚΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
Ευχαριστώ πολύ!!!!
nikolaskoul