Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 8 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΒΑΛΕΡΗ


ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

Υπόθεση: Το γραφείο του Κίμωνα Γαλάτη επισκέπτεται ο Κωστής Καρόγλου γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας και του ζητά να αναλάβει την παρακολούθηση ενός από τους υπάλληλους του, του 28χρονου σχεδιαστή Θέμου Αδαμόπουλου. Ο νεαρός αυτός έχει συνάψει σχέσεις με την Ντέπη την υιοθετημένη κόρη του επιχειρηματία και αφού κατέκτησε την καρδιά της αναμένεται η επισημοποίηση της σχέσης τους. Άλλωστε έγινε ήδη συμπαθείς στην μητέρα της Μαρίνα Καρόγλου και στον πραγματικό της πατέρα Πάνο. Ο Πάνος ήταν παλαιότερα συνέταιρος του Καρόγλου και παντρεμένος με την Μαρίνα μα όταν λέρωσε το όνομα του με κάποιου είδους απώλεια χρημάτων της εταιρείας παρέδωσε γυναίκα και κόρη στον Καρόγλου. Ο Καρόγλου έχει άλλη γνώμη πιστεύει πως ο Αδαμόπουλος είναι ένας κοινός προικοθήρας.
Ο Γαλάτης αργά το απόγευμα πηγαίνει στο γραφείο του Καρόγλου να τον ενημερώσει για τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θεόδουλος Μωρέας, Ανδρέας Μούστρας, Ξένια Αρτεμίου, Ανδριανή Μαλένη, Φειδίας Μεστάνας, Κώστας Δημητρίου, Ευτύχιος Πουλαϊδης.
Κείμενο Μάριου Βαλέρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: